BARCELONA, HISTORIA D UNA CIUTAT

¡¡Descubre totalmente GRATIS los nuevos libros del año, y los bestsellers del 2018!!
Introduce tu email


  • Autor: FRANCESC XAVIER HERNANDEZ
  • Editorial: LLIBRES DE L INDEX
  • Fecha de salida: 2001
  • Descargado: 12078

Potser mai no ha estat la ciutat més gran o la més bonica o la més culta o la més rica, però sempre ha estat ella, Barcelona: original, estoica, abrivada, audaç, alegre, heroica, controvertida, envejada o admirada… Barcelona és un original i depurat producte de les civilitzacions mediterrànies. Els seus carrers, els seus barris, la seva arquitectura, i la seva gent són els ecos de segles i segles d’història. I sempre ha sabut conjurar els perills, tant els físics com els espirituals.
Aquesta obra és la biografia de Barcelona, escrita des del rigor de l’historiador i l’investigador i des de l’entusiasme d’un enamorat de la ciutat. No és estrany, doncs, que aquesta sigui la millor guia històrica d’una de les metròpolis més vives de la Mediterrània.
Ens endinsarem sense dificultat en la Barcino romana o en l’apogeu de la Ciutat Comtal, assistirem a l’estancament de la ciutat moderna i veurem la moderna transformació urbana i l’estabilització de la ciutat industrial, participarem com a espectadors privilegiats de l’última postguerra i del desenvolupament de finals del segle passat. Al llarg de cada període històric, des de la ciutat antiga fins a la que ha entrat de ple en el segle XXI, passant per les seves èpoques d’esplendor i de caos, veurem com eren el govern de la ciutat, l’evolució urbanística, la vida quotidiana dels seus habitants, les estètiques dominants o el patrimoni que ens ha perviscut.
Un apassionant viatge pel temps que ens mostra també com Barcelona ha desafiat la història al llarg de la seva atzarosa vida. Barcelona, història d’una ciutat és el manual imprescindible per conèixer la història extraordinària, diversa i multicolor d’aquesta ciutat.

 

Descargar

You may also like...