EL MISTERIOS MANUSCRIT DE NOSTRARATUS

¡¡Descubre totalmente GRATIS los nuevos libros del año, y los bestsellers del 2018!!
Introduce tu email


  • Autor: GERONIMO STILTON
  • Editorial: PLANETA EDITORIAL. ED. EN CATALAN
  • Fecha de salida: 2006
  • Descargado: 6588

EL MISTERIÓS MANUSCRIT DE NOSTRARATUS El Mag Nostraratus ho havia predit tot, fins i tot la Data de la Fi del Món! Jo volia publicar el manuscrit, però quan vaig anar a Ratfurt, a la Fira del Llibre, em va passar una cosa increïble… Ratadures ratades! QUI ES GERONIMO STILTON? Sóc jo! Sóc un ratolí més aviat distret, amb el cap als núvols… Dirigeixo un diari, però la meva autèntica passió és escriure. Aquí a Ratalona, a l’Illa dels Ratolins, els meus llibres són tots rat sellers. Però què em dieu? Que no els coneixeu? Són històries per riure, més tendres que la mozzarella, més gustoses que el manxego, amb més sabor que el cabrales… Són històries per llepar-se’n els bigotis, paraula de Geronimo Stilton!

 

Descargar

You may also like...