EL QUADERN TARONJA DE MORGANA

¡¡Descubre totalmente GRATIS los nuevos libros del año, y los bestsellers del 2018!!
Introduce tu email


  • Autor: PASQUAL ALAPONT
  • Editorial: BROMERA
  • Fecha de salida: 2009
  • Descargado: 9310

Tinc 11 anys i 7 mesos i em van posar Morgana perquè s’estilava. Tinc els ulls verds, estudie sisé de Primària i jugue a bàsquet. El meu germà Ricard vol posar-se un pírcing al nas, i de poc no li l’ha fet el pare, sense anestèsia ni res. A l’escola, diuen que ens posaran una mestra nadiua d’anglés, i Sílvia diu que una nadiua és algú que ve de quan Colom va descobrir Amèrica. I, a més, a Víctor li cauen les coses de les mans cada vegada que el mire, i tota la classe canta la tonadeta «Víctor li vol a Morgana, Víctor li vol a Morgana…» Li vol? Com que li vol? Encara no sé com han aconseguit aprovar cinqué. Uf, em sembla que aquest serà un curs difícil…

 

Descargar

You may also like...